Sunday, January 16, 2011

Kisah Taska

Nampaknya rata-rata ramai blogger dan di FB membincangkan perkara nih.. especially ibu-ibu. Terima kasih diatas keperihatinan semua.
Link-link yang berkaitan :

* Harap blogger berkenaan mengizinkan saya letak di sini

- Apa kes?
- Jadilah Pengasuh yang bertanggungjawab
- Taska kurang ajar ???????
- Taska tutup muka
- Taska Terlampau di Sri Kembangan
- Taska bangang
- eForum
- Lagi kisah taska.. pandai-pandai pilih
- Inikah keadaan sebenar di taska?
- Keadaan yang kita tak mahu lihat
- Attention! kepada yang anta anak di taska
- Taska yang tutup muka budak
- Nak bagi budak tidur lama
- Taska yang tak bertanggungjawab
- Taska zalim

6 comments:

ani said...

Salam kenal Mama Asya,

Oo rupanya anak u yg jd mangsa2 taska kejam ni, kesiannya, skrg ni mcm mana kes ni? pengasuh & owner taska ada buat apa2 ke?

Saya pun ada buat entry psl taska anak u ni, sbb saya pun ada hantar anak ke taska, so benda2 mcm ni sgt2 menyakitkan hati & kita perlua war2kan supaya semua org tau..

Harap semoga anak2 u semua sentiasa selamat & dilindungi Allah...

wassalam,

Ani @ mama Adam

MrS. F!zA said...

saya simpati..
ank sy dulu pon mgsa keadaan di taska yg membedung sekuat2nya sebab anak sya suka menangis bila nk tido..kejam kan?makain lama makin tak tahan sy tgk..akhirnya sy tukarkan dia taska..lepas taska baru ada plk kes kemaytian tersedak susu..berhenti lg..ni taska ke3.hrp2 xde apa lg berlaku..

Iryd and Pitt's little diary said...

salam kenal..

saya ade terbaca pasal citer taska ni..sangat geram..saya bersimpati atas kejadian yang menimpa anak u ni..patut ada badan yang pantau taska2 ni..

adanya.kau.untukku said...

Salam...

walaupun iLa tak kenal..
tapi naluri ibu tu tinggi...

so cam ne skrang ye?

Haa Fakihah said...

kawan sy penah keje taska kak. akak bce entri sy tu ye. :) http://yapiyyayyad.blogspot.com/2010/12/budak-itu-manusia.html

sy pon takut nk anta ank kt taska naseb baek skg dh benti keje jg anak sdri.

nornilia said...

salam. saya mintk izin link kn kt fb saya

Blog Widget by LinkWithin